Weboldal

támogatás.

Biztonságos, megbízható, problémamentes.

Weboldal támogatás | Webber360.com

A weboldalad biztonságban.

Elkészült a weboldalad. Fantasztikusan működik, konvertál, ügyfeleket szállít, teszi a dolgát, ahogy kell. Szeretnéd, hogy így is maradjon? A weboldaladról ugyanúgy gondoskodnod kell, mint bármelyik üzleti eszközödről. Ne aggódj, mint mindenben, ebben is támogatunk.

Megrendelem most!
A szolgáltatásra a Webber 360 Ügyfélkapun keresztül tudsz előfizetni. Az igényeidnek megfelelő csomag és fizetési mód kiválasztása után kattints a Megrendelem gombra, végezd el a fizetést, és már kezdhetjük is a munkát! Ilyen egyszerű.

Biztonságos.

Mivel mi készítettük a weboldaladat, biztos lehetsz benne, hogy a leghozzáértőbb kezekben lesz az oldalad karbantartása is.

Megbízható.

A weboldalad a saját gyermekünk, így minden pillanatban ennek megfelelő felelősséggel és hozzáértéssel gondoskodunk róla.

Problémamentes.

Miután megrendelted a Weboldal támogatást, nincs több teendőd. Mi minden hónapban automatikusan elvégezzük a feladatunkat.

Költséghatékony.

A Weboldal támogatás csomagok kedvezményes árához több mint 43.000 Ft értékű szolgáltatást adunk ajándékba, így igazán megéri az árát.

8337

Visszavert robottámadás / óra

1462

Eltelt nap weboldal feltörés nélkül

0

Sikeres weboldal feltörés

526324

Óra zavartalan weboldal üzemelés

Megnyugtató megoldások.

A Webbernél tudjuk, hogy a weboldaladnak ugyanúgy gondoskodásra van szüksége, mint ahogy mindennek ebben az univerzumban. Ezért szedtük csokorba az összes fontos szolgáltatást, hogy igazán a vállalkozásodra koncentrálhass.

WordPress karbantartás

Minden hónapban gondoskodunk róla, hogy a WordPress platform legfrissebb verziójára frissítsük az oldaladat, és javítsuk a frissítés miatti esetleges hibákat.

Google Search Console ellenőrzés

A Google Search Console elárulja, hogyan látja a Google a weboldaladat. A Weboldal támogatás során ellenőrizzük, hogy minden rendben van-e, az esetleges hibákat pedig javítjuk.

Biztonsági ellenőrzés

A Weboldal támogatás során havi rendszerességgel ellenőrizzük a weboldalad biztonságát, ha pedig rést találunk az oldalon, azonnal lezárjuk a kiskapukat.

24/7 weboldal figyelés

A weboldalad működését minden nap minden pillanatában ellenőrizzük, így ha valamilyen okból nem működik, valószínűleg még azelőtt elhárítjuk a hibát, hogy te észlelnéd.

Teljesítmény ellenőrzés

A Weboldal támogatás során a weboldalad működését folyamatosan naplózzuk, így minden hónapban ellenőrizni és optimalizálni tudjuk az oldal teljesítményét.

Weboldal támogatás | Webber360.com
Megrendelem most!
A szolgáltatásra a Webber 360 Ügyfélkapun keresztül tudsz előfizetni. Az igényeidnek megfelelő csomag és fizetési mód kiválasztása után kattints a Megrendelem gombra, végezd el a fizetést, és már kezdhetjük is a munkát! Ilyen egyszerű.
Weboldal támogatás ajándék szolgáltatások | Webber360.com

Ajándék szolgáltatások.

Miért adunk az amúgy is kedvező Weboldal támogatás csomagokhoz további 56 850 Ft értékű szolgáltatást ajándékba? Mert azt szeretnénk, hogy a weboldalad a legjobb teljesítményt nyújtsa, így a vállalkozásodat igazán biztos alapokra építhesd.

Webber 360 biztonsági modul | 29 950 Ft érték!

A biztonsági modul segítségével a weboldalad számára kiemelt védelmet biztosítunk a leggyakoribb hacker technikák ellen, így a vállalkozásodat biztonságban tudhatod a weben.

1 GB tárhelyszolgáltatás | 21 950 Ft érték!

Annyira szeretjük, ha a szervereinken futó oldalak rendben vannak, hogy a Weboldal támogatás csomagokhoz 1 GB tárhelyszolgáltatást ajándékba adunk.

Domain fenntartás éves díj | 4950 Ft érték!

A Weboldal támogatás csomag előfizetőjeként igazán megkönnyebbülhetsz, hiszen az ügyintézés mellett a domain fenntartás éves díját is átvállaljuk.

Ajándék biztonsági modul.

A szervereinken található weboldalakat naponta több mint 200 000 robot támadás éri a világ minden pontjáról. Hogyan védjük meg az oldaladat ezektől a támadásoktól?

29 950 Ft értékű biztonsági modul ajándékba

A Webber 360 biztonsági modul kiemelt védelmet nyújt az oldalad számára a gyakori hacker támadások ellen. A Weboldal támogatás csomagokhoz ezt a védelmet ajándékba adjuk.

Weboldal támogatás | Webber360.com

Kérj ingyenes konzultációt!

Biztonságban szeretnéd tudni a weboldaladat, de kérdéseid vannak?

Jelentkezz a +36 30 498 4696 számon hétköznap 9:00 és 17:00 között vagy kérj visszahívást!

Ingyenes konzultációt kérek!

Miért választja a weboldal támogatást az ügyfeleink 68%-a?

Weboldal támogatás | shablak.hu

“Elég sok pénzt költünk a weboldalunk hirdetésére, az ajánlatkérések 90%-a gyakorlatilag az oldalon keresztül érkezik, ezért nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjön. Időnk nem nagyon van ezzel foglalkozni, és nem is értünk hozzá, ezért jó, hogy a Webber mindent intéz az oldallal kapcsolatban. Nem kell ellenőrizgetni őket, minden hónapban teszik a dolgukat. Az éves csomaggal még kifejezetten jól is járunk.“

Weboldal támogatásHuszár Endre | ügyvezető igazgató

SH Ablak Kft.

Weboldal támogatás | shablak.hu
Weboldal támogatás | shablak.hu

Gyakori kérdések.

Miért kellene költenem karbantartásra?

A weboldalad, mint bármelyik másik üzleti eszközöd (számítógép, cégautó, gyártósor), az idő haladtával elavul. A technológia exponenciális fejlődése miatt ez a folyamat sokkal gyorsabb a weboldalak esetében, mint bármely más területen.

Azzal, hogy elkészült a weboldalad, csak néhány hónapig dőlhetsz hátra, utána gondoskodnod kell a karbantartásáról, ha szeretnéd elkerülni a kellemetlenségeket és az ezekből adódó üzleti veszteségeket. Ne feledd, a weboldaladnak csak akkor van értelme, ha fennakadások nélkül termel.

Zavartalanul termelni pedig csak a megfelelően karbantartott weboldal képes.

Én nem tudom elvégezni a karbantartást?

Nem. Hacsak nem rendelkezel a karbantartás során előforduló problémák megoldásához szükséges PHP, HTML, CSS, JavaScript és egyéb technikai és rendszerismereti tudással. Ezek pedig nem általános képességek.

A karbantartás során olyan jelenségek fordulhatnak elő, melyek orvoslásához a fentiek ismerete és rengeteg tapasztalat szükséges. Természetesen egy frissítés gombot bárki meg tud nyomni, a frissítés lefutása utáni következményeket azonban csak szakemberek tudják megfelelően kezelni.

A nem hozzáértő karbantartás utáni helyreállítás akár egy alkalommal kerülhet annyiba, mint a Weboldal támogatás szolgáltatás teljes éves díja.

Melyik csomagot válasszam?

A Weboldal támogatás csomagokat az évek során összegyűjtött tapasztalataink alapján alakítottuk ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben támogassuk a vállalkozásodat.

A Prémium csomag azok számára kiváló megoldás, akik folyamatosan dolgoznak és fejlesztenek a weboldalukon. Az alapvető karbantartáson felül újabb és újabb funkciókra, jobban konvertáló és aktuális tartalmakra van szükségük. Számukra havonta 2 munkaórát biztosítunk, melyet bármilyen feladat elvégzésére felhasználhatnak, legyen az fejlesztés, dizájn vagy tartalomkezelés.

Az Alap csomag azoknak nyújt biztos megoldást, akiknek nem fejlődik olyan gyors mértékben a webes jelenléte, weboldaluk funkcionalitása és tartalma állandóbb, ugyanakkor fontos nekik a weboldal megbízható működése és állandó biztonsága.

Az Egyszeri csomag azok részére kínál alternatívát, akiknek a weboldal nem annyira szerves része az üzleti stratégiájuknak, hogy rendszeresen áldozzanak rá, alkalomszerűen (évente legalább egyszer) azonban szeretnék megóvni a weboldalukat, hogy elkerüljék a teljes értékvesztést és a feltört oldal okozta rossz imázst.

Hogyan zajlik pontosan a weboldal támogatás?

A Webbernél a hónap első napjai a weboldalak karbantartásáról szólnak. Az évek során felépített ellenőrző lista alapján végigmegyünk a weboldal karbantartás teljes folyamatán. Amennyiben a karbantartás során bármilyen hibát vagy rendellenességet tapasztalunk, azonnal javítjuk.

A folyamat végén minden alkalommal e-mailben értesítünk a karbantartás sikeres elvégzéséről. Ha bármi javaslatunk van az oldal teljesítményének vagy biztonságának növelésére, azt is ebben az e-mailben osztjuk meg veled.

Mi történik, ha nem tartom karban az oldalam?

A nem vagy nem megfelelően karbantartott weboldalakat feltörik. Ez csak idő kérdése. Sokan hiszik, hogy a hacker és robot támadások célzottak, ezért az ő oldaluk nincs kitéve veszélynek, hiszen “semmi izgalmas nincs rajta”, amit el lehetne lopni. A támadások azonban nem célzottan, hanem mennyiségi alapon működnek, és nem feltétlenül adatlopás a céljuk.

A Webber szerverét napi 200 000 robottámadás éri a világ minden pontjáról. Ha nem megfelelő az oldalad védelme, biztos lehetsz benne, hogy előbb vagy utóbb egy palesztin zászló vagy a Google Malware figyelmeztetése jelenik meg az oldalad helyén.

Az általános hacker támadások fájlokat juttatnak be az oldalon keresztül a tárhelyre vagy tömeges spam levélküldésre használják azt, adathalász oldalakat rejtenek el és üzemeltetnek az oldalad könyvtárrendszerében. Ezeknek a következménye, hogy az oldalad nem vagy nem megfelelően működik, elérhetetlenné válik, feketelistákra kerül a domainneved, letiltják az IP címet, amiről az oldalad üzemel.

Ezeknek a károknak a helyreállítása jóval többe kerül, mint gondoskodni a megfelelő védelemről. Különösen, ha az elmaradt hasznot is belekalkulálod a veszteségekbe, amíg az oldalad nem tud rendeltetésszerűen termelni. Ezért elengedhetetlen, hogy igénybe vedd a Weboldal támogatás csomagok valamelyikét.

Hogyan rendelhetem meg a szolgáltatást?

A szolgáltatásra a Webber 360 Ügyfélkapun keresztül tudsz előfizetni. Az igényeidnek megfelelő csomag és fizetési mód kiválasztása után kattints a Megrendelem gombra, végezd el a fizetést, és már kezdhetjük is a munkát! Ilyen egyszerű.

Éves vagy havi díjfizetést válasszak?

A Weboldal támogatás szolgáltatást kétféle fizetési móddal is elérheted, így pénzügyileg is teljesen a vállalkozásodhoz igazíthatod.

Éves díjfizetés esetén a Prémium csomag vagy az Alap csomag díját egy összegben, előre fizeted ki, cserébe pedig az amúgy is kedvező csomagárból további 20% kedvezményben részesülsz, és nem kell havonta bajlódnod a számlák követésével és az utalások banki költségeivel.

Havi díjfizetés esetén a szolgáltatást minden hónapban számlázzuk, és havonta utalod el a szolgáltatás díját. Ez a pénzáramlás szempontjából könnyebb, azonban folyamatos figyelmet igényel mind a számlák, mind az utalások követése, nem beszélve az utalásokhoz kapcsolódó banki költségekről.

Ha a vállalkozásod pénzáramlása megengedi, jobban jársz az Éves díjfizetéssel, ha azonban fontosabb, hogy több kisebb összegben tudd rendezni a szolgáltatás díját, a Havi díjfizetést ajánljuk.

Mi van, ha mégis feltörik az oldalamat?

A Weboldal támogatás bevezetése óta a szolgáltatásban résztvevő weboldalak esetében nem történt még sikeres oldal feltörés vagy behatolás a weboldalon keresztül a tárhelyre, a szolgáltatásunk eddig tehát 100%-os mérleget mutat.

Mivel technológiáról van szó, nem zárhatjuk ki azonban az elvi lehetőségét, hogy valamilyen okból egyszer mégis feltörik a weboldaladat annak ellenére, hogy mindent szakszerűen végeztünk el rajta.

Amennyiben ez előfordulna, természetesen a helyreállítás teljes költségét mi vállaljuk, és 1 havi szolgáltatási díjat jóváírunk a vállalkozásod számára. Maradandó kárt az oldalban nem okozhat az adott támadás, mivel számos ponton túlbiztosítjuk a rendszert, a biztonsági mentések pedig 2 hónapra visszamenőleg rendelkezésre állnak.

Csomagok és árak.

-20%
 • Prémium Csomag
 • 22 950 Ft/hó
  • 2 óra dizájn, fejlesztés vagy tartalomkezelés
  • WordPress karbantartás
  • Google Search Console ellenőrzés
  • Biztonsági ellenőrzés
  • 24/7 weboldal figyelés
  • Teljesítmény ellenőrzés
  • Domain fenntartás éves díj | 4950 Ft érték!
  • 1 GB tárhelyszolgáltatás | 21 950 Ft érték!
  • Korlátlan e-mail cím
  • Webber 360 biztonsági modul | 29 950 Ft érték!

 • Megrendelem most!
-20%
 • Alap Csomag
 • 9450 Ft/hó
  • Dizájn, fejlesztés, tartalomkezelés nélkül
  • WordPress karbantartás
  • Google Search Console ellenőrzés
  • Biztonsági ellenőrzés
  • 24/7 weboldal figyelés
  • Teljesítmény ellenőrzés
  • Domain fenntartás éves díj | 4950 Ft érték!
  • 1 GB tárhelyszolgáltatás | 21 950 Ft érték!
  • Korlátlan e-mail cím
  • Webber 360 biztonsági modul | 29 950 Ft érték!

 • Megrendelem most!
 • Prémium Csomag
 • 28 950 Ft/hó
  • 2 óra dizájn, fejlesztés vagy tartalomkezelés
  • WordPress karbantartás
  • Google Search Console ellenőrzés
  • Biztonsági ellenőrzés
  • 24/7 weboldal figyelés
  • Teljesítmény ellenőrzés
  • Domain fenntartás éves díj | 4950 Ft érték!
  • 1 GB tárhelyszolgáltatás | 21 950 Ft érték!
  • Korlátlan e-mail cím
  • Webber 360 biztonsági modul | 29 950 Ft érték!

 • Megrendelem most!
 • Alap Csomag
 • 11 950 Ft/hó
  • Dizájn, fejlesztés, tartalomkezelés nélkül
  • WordPress karbantartás
  • Google Search Console ellenőrzés
  • Biztonsági ellenőrzés
  • 24/7 weboldal figyelés
  • Teljesítmény ellenőrzés
  • Domain fenntartás éves díj | 4950 Ft érték!
  • 1 GB tárhelyszolgáltatás | 21 950 Ft érték!
  • Korlátlan e-mail cím
  • Webber 360 biztonsági modul | 29 950 Ft érték!

 • Megrendelem most!
 • Egyszeri Csomag
 • 49 950 Ft/alkalom
  • WordPress karbantartás
  • Google Search Console ellenőrzés
  • Biztonsági ellenőrzés
  • Webber 360 biztonsági modul | 29 950 Ft érték!

 • Megrendelem most!
A fenti árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27% ÁFA összegét.
Kérdésed van? Tedd fel nekünk!
 • Hello!


  Neked hogyan segíthetünk?

  Jelentkezz ingyenes konzultációnkra, és amint tudunk, legkésőbb 1 munkanapon belül visszahívunk téged!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A jobb felhasználói élmény érdekében a sütik használatát el kell fogadnod. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás