Íme az

új weboldalad.

Gyors, mobilbarát, pénzt termel.

Reszponzív weboldal készítés | dentelite.hu

Az igényeid szerint.

A vállalkozásod szuper. Alkossuk meg hozzá azt az eszközt, amellyel mindezt megmutathatod a világnak, és közben bevételt is termel. A Webber 360 weboldal készítés során mindent beleadunk, amire a vállalkozásodnak szüksége van, és semmit, ami felesleges.

Legyen a weboldalad a legjobb befektetésed!

Személyre szabott weboldalt akarok!

“A Webber által készített weboldalnak és a keresőoptimalizálásnak köszönhetően 30%-kal nőtt az éves online árbevételünk.

Weboldal készítésBányai György | ügyvezető igazgató

Tüzelőanyag.hu

Mobilbarát weboldal készítés | Webber360.com

Mobilbarát.

Az új Webber 360 weboldalad minden látogatód számára tökéletes élményt fog nyújtani mobil, tablet, laptop és asztali eszközön is.

Gyors weboldal készítés | Webber360.com

Gyors.

A látogatóid bezárják az oldaladat, ha nem töltődik be 4 mp alatt. Az új Webber 360 weboldaladdal ez soha nem fog megtörténni.

Szerkeszthető weboldal készítés | Webber360.com

Szerkeszthető.

Az intuitív tartalomkezelő felület segítségével az új Webber 360 weboldalad minden tartalmi részletét könnyen szerkesztheted.

Google-barát weboldal készítés | Webber360.com

Keresőbarát.

Az új Webber 360 weboldalad kódolása és a Google Webmesterek, Google Analytics integráció miatt a keresők legjobb barátja lesz.

207

Elkészült weboldal

54376

Konverzió

17862

Lead generálás

642

Google TOP10 találat

Ügyféltermelő megoldások.

A Webbernél tudjuk, hogy a weboldal készítés során mi a feladatunk, és el is végezzük. Olyan weboldalt alkotunk, amilyenre valóban szüksége van a vállalkozásodnak. Hidd el, az elején még furcsa is lesz.

Korlátlan lehetőségek, semmi sallang

Az új weboldalad mindent tudni fog, amire a vállalkozásodnak szüksége van, de semmire nem kell költened, amire nincs. Így lesz a weboldalad egy ügyféltermelő gépezet.

Mobilbarát megjelenés minden eszközön

Az új weboldalad minden mobileszközön lenyűgözően, a kijelzőnek megfelelően jelenik meg, bármilyen méretű, márkájú eszközt használnak a látogatóid.

Átfogó koncepció A-Z-ig

A Webbernél olyan webes megjelenést alkotunk a vállalkozásodnak, amely a dizájntól a technológián át az utolsó címsorig, minden részletében az üzleti célodat szolgálja.

Weboldal készítés garanciákkal | Webber360.com

Kockázatok nélkül.

A Webbernél felelősnek érezzük magunkat a vállalkozásodért, ezért úgy dolgozunk érte, mintha a sajátunk lenne. Ezért lehet, hogy olyan garanciákat vállalunk a weboldal készítés során, amit más nem.

Gyorsasági Garancia

Az új Webber 360 weboldalad optimalizált tartalmának, kódolásának és a zártkörű SSD szerverkörnyezetnek köszönhetően mindig betöltődik 3,99 másodpercen belül.

Fejlesztői Garancia

A weboldaladnak mindig működnie kell. A Webbernél vállaljuk a felelősséget a munkánkért, ezért bármilyen fejlesztői hibát vagy helytelen működést garanciálisan és ingyenesen javítunk.

Pénzvisszafizetési Garancia

Velünk nem veszíthetsz. Ha a weboldal készítés bármelyik pillanatában nem azt adjuk, amire szerződtünk, egyszerűen jelzed nekünk, és mi kérdés nélkül visszautaljuk az előleget.

Ajándék hirdetés.

A weboldal készítés még nem minden, segítünk megszerezni az első látogatókat is a vállalkozásod számára. Így azonnal elkezdheted visszatermelni a weboldaladba fektetett energiát.

15 000 Ft Google AdWords hirdetés ajándékba

A puding próbája az evés. A weboldaladat az élesítés után rögtön tesztelheted is, mivel 15 000 Ft értékű Google AdWords hirdetést adunk mellé ajándékba.

Ajándék Google AdWords hirdetés | Webber360.com

Kérj ingyenes konzultációt!

Tudod, mit akarsz, de kérdéseid vannak a megvalósítással kapcsolatban?

Jelentkezz a +36 30 498 4696 számon hétköznap 9:00 és 17:00 között vagy kérj visszahívást!

Ingyenes konzultációt kérek!

“A Webber profi, teljeskörű szolgáltatást ad, mindent megkaptam egy helyen. Felhasználói felület dizájnban pedig bajnokok.

Weboldal készítésMéhes Attila | ügyvezető igazgató

Profimunka.hu

Ők már ügyfeleket termelnek.

Miért minket választ a konzultációra jelentkezők 72%-a?

Weboldal készítés | furedyacht.hu

“Az oktatási és bérlési oldalunkat is a Webber fejlesztette az alapoktól kezdve. Mostanra minden tanfolyamunkra és szolgáltatásunkra online jelentkezhetnek a vitorlázni vágyók, és a hajóbérléseket is teljesen online intézzük, ezzel a vezető szolgáltatók közé léptünk. Kreatívak, önállóak, kezdeményezők, számomra azonban a legfontosabb, hogy pontosan értik, mire van szükségünk, nekem csak bólintanom kell a javaslataikra.“

Weboldal készítésSarang Lajos | ügyvezető igazgató

FüredYacht Charter és Oktatóközpont Kft.

Weboldal készítés | furedyacht.hu
Weboldal készítés | furedyacht.hu

Gyakori kérdések.

Mobilbarát weboldal készítést vállal a Webber?

Igen. A mobilbarát, másnéven reszponzív webdizájn (angolul responsive webdesign) ma már elengedhetetlen szempont a weboldal készítés során. A mobil eszközök használati aránya az utóbbi években drasztikusan megnőtt, ezért nélkülözhetetlen, hogy egy weboldal minden eszközön az eszköznek megfelelő módon jelenjen meg. A Webber 360 oldalak esetében a mobilbarát weboldal készítés opcionálisan választható, az ára pedig a megrendelt Webber 360 weboldal értékétől függ.

A Webber 360 akkor egy sima WordPress sablon?

Nem. A Webber 360 egy WordPress platformra fejlesztett funkcionális keretrendszer. Úgy kell elképzelned, mint egy nagy Lego dobozt, amelyben számtalan működési funkció szerepel, melyet az évek során összegyűjtöttünk, és a funkciók számát folyamatosan bővítjük.

Ezekből a funkciókból szabadon összeállítható az a weboldal, amire a vállalkozásodnak szüksége van. Ezeket a funkciókat már kiteszteltük, így lehet a weboldal készítés költsége fele akkora, mintha teljesen egyedi fejlesztéssel valósítanánk meg az oldalt.

Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?

A Webber 360 weboldal készítés ára alapvetően attól függ, hogy mennyire egyszerű vagy éppen összetett funkciókat szeretnél a weboldaladon. Ezt minden esetben már az árajánlatunk kialakítását megelőzően pontosan egyeztetjük, így amennyiben megrendeled a szolgáltatásunkat, a weboldal készítés pontosan az árajánlatunkban található díjazás szerint alakul.

Domain regisztrációban is segít a Webber?

Igen, a célunk, hogy a Webbernél minden, a weboldalad kialakításával és üzemeltetésével kapcsolatos feladatot elvégezzünk számodra, ezzel is tehermentesítve téged és a vállalkozásodat.

Így természetesen a kívánt domain név regisztrációját is könnyen és gyorsan elintézheted nálunk. Amennyiben nem tudod, mi lehet a legmegfelelőbb domain név a weboldalad számára, ingyenesen teszünk javaslatot a tökéletesen alkalmas és persze szabad domain névre.

Milyen platformon történik a weboldal készítés?

WordPress. A Webber megalapításakor sokáig kerestük a megfelelő fejlesztői platformot, a kutatásaink és teszteléseink végén egyértelműen a WordPress platform mellett döntöttünk. A WordPress kapcsán nagyon sok félreértés terjedt el, ezek közül a legnagyobb és legveszélyesebb, miszerint a WordPress egy ingyenes blogsablon vagy blogmotor. Ez nem igaz.

A WordPress egy nyílt forráskódú fejlesztői platform, egy tartalomkezelő rendszer, amely valóban mindenki számára ingyenesen letölthető. Az átlagember azonban semmit nem tud vele kezdeni, értékén használni csak olyan fejlesztők tudják, akik rendelkeznek a megfelelő HTML5, CSS3, JavaScript, Ajax, stb. programozás képességével.

A WordPress-hez valóban le lehet tölteni ingyenes vagy olcsón megvásárolható sablonokat, egyedi igények kielégítésére ezek azonban nem alkalmasak. Ezeknek a sablonoknak a használati értéke pontosan annyi, amennyibe kerülnek. Amennyiben nemzetközi színvonalú, a saját vállalkozásod igényeinek megfelelő weboldalra van szükséged, az egyedi weboldal készítés képes megfelelően eredményes megoldást nyújtani. Mi ezt nyújtjuk a vállalkozásod számára a WordPress platformra építkezve.

Mi a weboldal készítés menete?

Első körben kérdezünk. Más webfejlesztőkkel ellentétben nem magunkról beszélünk, hanem a vállalkozásodról és a céljaidról igyekszünk megtudni a lehető legtöbbet.

Miután mindent megtudtunk tőled a tervezett weboldal készítés kapcsán, összeülünk, és megtervezzük, hogy pontosan milyen megoldásra van szükséged, és azt hogyan lehet a legjobban megvalósítani. Ez lesz az ajánlatunk.

Ha elfogadtad az ajánlatunkat, még egyszer találkozunk személyesen, hogy a dizájn tervezése előtt mindent pontosan egyeztessünk. Ezután a tőled kapott instrukciók és a szakmai tapasztalataink alapján megalkotjuk a weboldalad egyedi, nemzetközi színvonalú dizájn koncepcióját, és a technikai értelemben kész, működő weboldal prototípusát, ekkor még mintatartalmakkal.

A mintatartalmakkal feltöltött működő oldal elkészülte után a weboldal készítés leginkább embert próbáló része következik, a tesztelés. Oldalról, oldalra, pixelről pixelre teszteljük a weboldaladat minden böngészőben, a reszponzív weboldalak esetében minden eszközön.

A technikai állapot jóváhagyását követően, amennyiben az éles tartalom feltöltését is ránk bízod, a tőled kapott adatok, képek és egyéb információk alapján kialakítjuk a weboldalad élesíthető, immár teljesen kész állapotát, majd a tartalmi állapot jóváhagyását követően élesítjük az oldalt.

Három hónappal az elkészült weboldal élesítését követően elvégzünk egy ingyenes weboldal elemzést, amely az oldal minden jelentős teljesítmény mutatóját tartalmazza, és javaslatot teszünk arra, hogyan teheted még eredményesebbé az új Webber 360 weboldaladat.

Mi a garancia, hogy azt kapom, amit kértem?

A Webbernél felelősnek érezzük magunkat a vállalkozásodért, ezért úgy dolgozunk érte, mintha a sajátunk lenne. Ezért lehet, hogy olyan garanciákat vállalunk a weboldal készítés során, amit más nem.

Gyorsasági Garancia

Az új Webber 360 weboldalad optimalizált tartalmának, kódolásának és a zártkörű SSD szerverkörnyezetnek köszönhetően mindig betöltődik 3,99 másodpercen belül.

Fejlesztői Garancia

A weboldaladnak mindig működnie kell. A Webbernél vállaljuk a felelősséget a munkánkért, ezért bármilyen fejlesztői hibát vagy helytelen működést garanciálisan és ingyenesen javítunk.

Pénzvisszafizetési Garancia

Velünk nem veszíthetsz. Ha a weboldal készítés bármelyik pillanatában nem azt adjuk, amire szerződtünk, egyszerűen jelzed nekünk, és mi kérdés nélkül visszautaljuk az előleget.

Tárhelyszolgáltatást is nyújt a Webber?

Igen, a célunk az, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el a weboldaladdal, ezért prémium tárhelyszolgáltatást is nyújtunk számodra. Szervereinken kizárólag az általunk fejlesztett weboldalak kapnak helyet, idegen oldalakat nem fogadunk be. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a weboldalad optimális működése megfelelő alapokon nyugszik.

A prémium tárhelyszolgáltatásunk díja minden esetben tartalmazza a rendszergazda szolgáltatás díját is, így nem kell vesződnöd a fapados tárhelyszolgáltatóknál megszokott tárhelykezelő felületekkel, elég, ha az igényeidet e-mailben jelzed a Webber Ügyfélszolgálata felé, mi mindent elvégzünk helyetted.

Neked hogyan segíthetünk?

Új weboldalt tervezel?

Van már weboldalad?

-100%
 • Személyes konzultáció
 • Ingyenes/első alkalom
  • 1 óra szakmai tanácsadás
  • A kérdéseid alapján személyre szabott tartalom
  • Gyakorlatban azonnal alkalmazható tanácsok
  • Telefon, Skype vagy személyes találkozó (választható)
  • 100% ingyenes
  • 100% kötelezettségmentes

 • Ingyenes konzultációt kérek!
-50%
 • Adatvezérelt weboldal audit
 • 29 950 Ft/első alkalom
  • 1 hetes weboldal monitorozás
  • Hőtérképes kattintás vizsgálat
  • Hőtérképes egérmozgás vizsgálat
  • Hőtérképes görgetés vizsgálat
  • Látogatások videó rögzítése
  • Írásos szakmai elemzés PDF formátumban

 • Adatvezérelt auditot kérek!
A fenti árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27% ÁFA összegét.
Kérdésed van? Tedd fel nekünk!
 • Hello!


  Neked hogyan segíthetünk?

  Jelentkezz ingyenes konzultációnkra, és amint tudunk, legkésőbb 1 munkanapon belül visszahívunk téged!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
 • Hello!

  Te hol veszítesz ügyfeleket?

  Jelentkezz adatvezérelt auditunkra, és amint tudunk, legkésőbb 1 munkanapon belül visszahívunk téged!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A jobb felhasználói élmény érdekében a sütik használatát el kell fogadnod. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás