Íme az

új webáruházad.

Mobilbarát, vásárlóbarát, keresőbarát.

Webáruház készítés garanciákkal | Webber360.com

Adj el online, gyönyörűen.

Digitális vagy fizikai termék? Szolgáltatás vagy előfizetés? Árulj bármit, a webáruház készítés során olyan eszközt alkotunk a vállalkozásodnak, ami minden részletében egy célt szolgál: a gyors, könnyed és egyszerű vásárlás élményét. Lássuk el a vállalkozásodat az átütően hatékony értékesítés képességével!

Van már webáruházad? Tudd meg, hol veszítesz vevőket rajta!

Kérj adatvezérelt auditot!

“A számok magukért beszélnek: a Webber által készített új webáruházunk a korábbinál  27%-kal több vásárlást generál.

Webáruház készítésKlimaj Zoltán | ügyvezető igazgató

Karszalagexpressz.hu

Mobilbarát weboldal készítés | Webber360.com

Mobilbarát.

Az új Webber 360 weboldalad minden látogatód számára tökéletes élményt fog nyújtani mobil, tablet, laptop és asztali eszközön is.

Okos weboldal készítés | Webber360.com

Okos.

Szállítás, adókezelés, online fizetés. Az új Webber 360 webáruházad az összes okos megoldást tudni fogja, amire szükséged van.

Google-barát weboldal készítés | Webber360.com

Keresőbarát.

Az új Webber 360 webáruházad a kódolása és a Google Webmesterek, Google Analytics integráció miatt a keresők legjobb barátja lesz.

Közösségi weboldal készítés | Webber360.com

Közösségi.

Az új Webber 360 webáruházad az összes nélkülözhetetlen közösségi funkcióval rendelkezni fog, hogy a jóhíred korlátlanul terjedjen.

123

Elkészült webáruház

216432

Leadott rendelés

287856

Eladott termék

834

Google TOP10 találat

Vásárlásra töltve.

A Webbernél tudjuk, hogy egy webáruháznál mennyire fontos az akadálymentes vásárlás élménye. Ezért kínálunk a Webber 360 webáruház készítés során erőteljes és okos megoldásokat.

Okos vásárlás- és áruházkezelés

A Webber 360 webáruház funkciói a vásárlóid számára a gyors és egyszerű vásárlás élményét nyújtják, számodra pedig a könnyed áruházkezelést teszik lehetővé.

Átütő marketing megoldások

Személyre szabható kupon kampányok, dinamikus árazás, törzsvásárló kedvezmények, a lista hosszú. Csak rajtad múlik, mennyire aknázod ki a vásárlóidban rejlő lehetőségeket.

Online fizetés könnyedén

VISA vagy MasterCard bankkártyás fizetés, PayPal e-pénztárca, Szép Kártya online fizetés. A te célcsoportod melyikkel fizetne a legszívesebben? Tedd elérhetővé a gyors és egyszerű fizetést.

Weboldal készítés garanciákkal | Webber360.com

Kockázatok nélkül.

A Webbernél felelősnek érezzük magunkat a vállalkozásodért, ezért úgy dolgozunk érte, mintha a sajátunk lenne. Ezért lehet, hogy a webáruház készítés során olyan garanciákat vállalunk, amit más nem.

Gyorsasági Garancia

Az új Webber 360 webáruházad optimalizált tartalmának, kódolásának és a zártkörű SSD szerverkörnyezetnek köszönhetően mindig betöltődik 3,99 másodpercen belül.

Fejlesztői Garancia

A webáruházadnak mindig működnie kell. A Webbernél vállaljuk a felelősséget a munkánkért, ezért bármilyen fejlesztői hibát vagy helytelen működést garanciálisan és ingyenesen javítunk.

Pénzvisszafizetési Garancia

Velünk nem veszíthetsz. Ha a webáruház készítés bármelyik pillanatában nem azt adjuk, amire szerződtünk, egyszerűen jelzed nekünk, és mi kérdés nélkül visszautaljuk az előleget.

Ajándék hirdetés.

Miután megalkottuk az új webáruházadat, segítünk megszerezni az első látogatókat is a vállalkozásod számára. Így azonnal elkezdheted visszatermelni a webáruházadba fektetett energiát.

15 000 Ft Google AdWords hirdetés ajándékba

A puding próbája az evés. A webáruházadat az élesítés után rögtön tesztelheted is, mivel 15 000 Ft értékű Google AdWords hirdetést adunk mellé ajándékba.

Ajándék Google AdWords hirdetés | Webber360.com

Kérj ingyenes konzultációt!

Tudod, mit akarsz, de kérdéseid vannak a megvalósítással kapcsolatban?

Jelentkezz a +36 30 498 4696 számon hétköznap 9:00 és 17:00 között vagy kérj visszahívást!

Ingyenes konzultációt kérek!

“Elkötelezettek, tehetségesek és vérprofik. Így hozhattak létre nekünk nemzetközi mércével is csúcsszínvonalú webáruházat.

Webáruház készítésHorváth Ágnes | nemzetközi marketing igazgató

Vitamin360, LLC

Ők már pénzt termelnek.

Miért minket választ a konzultációra jelentkezők 72%-a?

Webáruház készítés | xpower.hu

“A Webber nem csak egy sima webáruházat, hanem pontosan átgondolt online koncepciót hozott létre számunkra. A webáruházunk igényes, letisztult, könnyen használható lett, ennek köszönhetően már az élesítést követő második hónapban visszatermelte a fejlesztés költségeit.“

Webáruház készítésRusznák Dániel | ügyvezető igazgató

ADR Sales Kft.

Webáruház készítés | xpower.hu
Webáruház készítés | xpower.hu

Gyakori kérdések.

Mobilbarát webáruház készítést vállal a Webber?

Igen. A mobilbarát, másnéven reszponzív webdizájn (angolul responsive webdesign) ma már kiemelt szempont a webáruház készítés során. A mobil eszközök használati aránya az utóbbi években drasztikusan megnőtt, ezért nélkülözhetetlen, hogy egy webáruház minden eszközön az eszköznek megfelelő módon jelenjen meg. Ezért a Webber 360 webáruházak esetében a mobilbarát webáruház készítést az ajánlatunkban megadott ár minden esetben tartalmazza.

A Webber 360 akkor egy sima WordPress sablon?

Nem. A Webber 360 egy WordPress és WooCommerce platformra fejlesztett funkcionális keretrendszer. Úgy kell elképzelned, mint egy nagy Lego dobozt, amelyben számtalan működési funkció szerepel, melyet az évek során összegyűjtöttünk, és a funkciók számát folyamatosan bővítjük.

Ezekből a funkciókból szabadon összeállítható az a webáruház, amire a vállalkozásodnak szüksége van. Ezeket a funkciókat már kiteszteltük, így lehet a webáruház készítés költsége fele akkora, mintha teljesen egyedi fejlesztéssel valósítanánk meg az oldalt.

Mennyibe kerül egy webáruház elkészítése?

A Webber 360 webáruház készítés ára alapvetően attól függ, hogy mennyire egyszerű vagy éppen összetett funkciókat szeretnél a webáruházadban. Ezt minden esetben már az árajánlatunk kialakítását megelőzően pontosan egyeztetjük, így amennyiben megrendeled a szolgáltatásunkat, a webáruház készítés pontosan az árajánlatunkban található díjazás szerint alakul.

Domain regisztrációban is segít a Webber?

Igen, a célunk, hogy a Webbernél minden, a webáruházad kialakításával és üzemeltetésével kapcsolatos feladatot elvégezzünk számodra, ezzel is tehermentesítve téged és a vállalkozásodat.

Így természetesen a kívánt domain név regisztrációját is könnyen és gyorsan elintézheted nálunk. Amennyiben nem tudod, mi lehet a legmegfelelőbb domain név a webáruházad számára, ingyenesen teszünk javaslatot a tökéletesen alkalmas és persze szabad domain névre.

Milyen platformon történik a webáruház készítés?

WordPress + WooCommerce. A Webber megalapításakor sokáig kerestük a megfelelő fejlesztői platformot, a kutatásaink és teszteléseink végén egyértelműen a WordPress platform mellett döntöttünk, melyet webáruház készítés esetén a WooCommerce e-kereskedelmi platformmal egészítünk ki. A WordPress és a WooCommerce kapcsán nagyon sok félreértés terjedt el, ezek közül a legnagyobb és legveszélyesebb, miszerint a WordPress egy ingyenes blogsablon, a WooCommerce pedig egy ingyenes webáruház sablon. Ez nem igaz.

A WordPress egy nyílt forráskódú fejlesztői platform, egy tartalomkezelő rendszer, a WooCommerce pedig egy ugyancsak nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, és valóban mindenki számára ingyenesen letölthetők. Az átlagember azonban semmit nem tud vele kezdeni, értékén használni csak olyan fejlesztők tudják, akik rendelkeznek a megfelelő HTML5, CSS3, JavaScript, Ajax, stb. programozás képességével.

A WordPress-hez és a WooCommerce-hez valóban le lehet tölteni ingyenes vagy olcsón megvásárolható sablonokat, egyedi igények kielégítésére ezek azonban nem alkalmasak. Ezeknek a sablonoknak a használati értéke pontosan annyi, amennyibe kerülnek. Amennyiben nemzetközi színvonalú, a saját vállalkozásod igényeinek megfelelő webáruházra van szükséged, az egyedi webáruház készítés képes megfelelően eredményes megoldást nyújtani. Mi ezt nyújtjuk a vállalkozásod számára a WordPress és WooCommerce platformra építkezve.

Mi a webáruház készítés menete?

Első körben kérdezünk. Más webfejlesztőkkel ellentétben nem magunkról beszélünk, hanem a vállalkozásodról és a céljaidról igyekszünk megtudni a lehető legtöbbet.

Miután mindent megtudtunk tőled a tervezett webáruház készítés kapcsán, összeülünk, és megtervezzük, hogy pontosan milyen megoldásra van szükséged, és azt hogyan lehet a legjobban megvalósítani. Ez lesz az ajánlatunk.

Ha elfogadtad az ajánlatunkat, még egyszer találkozunk személyesen, hogy a dizájn tervezése előtt mindent pontosan egyeztessünk. Ezután a tőled kapott instrukciók és a szakmai tapasztalataink alapján megalkotjuk a webáruházad egyedi, nemzetközi színvonalú dizájn koncepcióját, és a technikai értelemben kész, működő webáruház prototípusát, ekkor még mintatartalmakkal.

A mintatartalmakkal feltöltött működő webáruház elkészülte után a webáruház készítés leginkább embert próbáló része következik, a tesztelés. Oldalról, oldalra, pixelről pixelre teszteljük a webáruházadat minden böngészőben, a reszponzív weboldalak esetében minden eszközön.

A technikai állapot jóváhagyását követően, amennyiben az éles tartalom feltöltését is ránk bízod, a tőled kapott adatok, képek és egyéb információk alapján kialakítjuk a webáruházad élesíthető, immár teljesen kész állapotát, majd a tartalmi állapot jóváhagyását követően élesítjük az oldalt.

Három hónappal az elkészült webáruház élesítését követően elvégzünk egy ingyenes webáruház elemzést, amely az oldal minden jelentős teljesítmény mutatóját tartalmazza, és javaslatot teszünk arra, hogyan teheted még eredményesebbé az új Webber 360 webáruházadat.

Mi a garancia, hogy azt kapom, amit kértem?

A Webbernél felelősnek érezzük magunkat a vállalkozásodért, ezért úgy dolgozunk érte, mintha a sajátunk lenne. Ezért lehet, hogy olyan garanciákat vállalunk a webáruház készítés során, amit más nem.

Gyorsasági Garancia

Az új Webber 360 webáruházad optimalizált tartalmának, kódolásának és a zártkörű SSD szerverkörnyezetnek köszönhetően mindig betöltődik 3,99 másodpercen belül.

Fejlesztői Garancia

A webáruházadnak mindig működnie kell. A Webbernél vállaljuk a felelősséget a munkánkért, ezért bármilyen fejlesztői hibát vagy helytelen működést garanciálisan és ingyenesen javítunk.

Pénzvisszafizetési Garancia

Velünk nem veszíthetsz. Ha a webáruház készítés bármelyik pillanatában nem azt adjuk, amire szerződtünk, egyszerűen jelzed nekünk, és mi kérdés nélkül visszautaljuk az előleget.

Tárhelyszolgáltatást is nyújt a Webber?

Igen, a célunk az, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el a webáruházaddal, ezért prémium tárhelyszolgáltatást is nyújtunk számodra. Szervereinken kizárólag az általunk fejlesztett weboldalak és webáruházak kapnak helyet, idegen oldalakat nem fogadunk be. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a webáruházad optimális működése megfelelő alapokon nyugszik.

A prémium tárhelyszolgáltatásunk díja minden esetben tartalmazza a rendszergazda szolgáltatás díját is, így nem kell vesződnöd a fapados tárhelyszolgáltatóknál megszokott tárhelykezelő felületekkel, elég, ha az igényeidet e-mailben jelzed a Webber Ügyfélszolgálata felé, mi mindent elvégzünk helyetted.

Neked hogyan segíthetünk?

Új webáruházat tervezel?

Van már webáruházad?

-100%
 • Személyes konzultáció
 • Ingyenes/első alkalom
  • 1 óra szakmai tanácsadás
  • A kérdéseid alapján személyre szabott tartalom
  • Gyakorlatban azonnal alkalmazható tanácsok
  • Telefon, Skype vagy személyes találkozó (választható)
  • 100% ingyenes
  • 100% kötelezettségmentes

 • Ingyenes konzultációt kérek!
-50%
 • Adatvezérelt webáruház audit
 • 29 950 Ft/első alkalom
  • 1 hetes webáruház monitorozás
  • Hőtérképes kattintás vizsgálat
  • Hőtérképes egérmozgás vizsgálat
  • Hőtérképes görgetés vizsgálat
  • Látogatások videó rögzítése
  • Írásos szakmai elemzés PDF formátumban

 • Adatvezérelt auditot kérek!
A fenti árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27% ÁFA összegét.
Kérdésed van? Tedd fel nekünk!
 • Hello!


  Neked hogyan segíthetünk?

  Jelentkezz ingyenes konzultációnkra, és amint tudunk, legkésőbb 1 munkanapon belül visszahívunk téged!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
 • Hello!

  Te hol veszítesz ügyfeleket?

  Jelentkezz adatvezérelt auditunkra, és amint tudunk, legkésőbb 1 munkanapon belül visszahívunk téged!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A jobb felhasználói élmény érdekében a sütik használatát el kell fogadnod. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás